Land op jouw plek op aarde
in een persoonlijk programma

Ben je moe van de hectiek en het jezelf opofferen?
Heb je het idee dat je meer kunt met je leven?
Mis je sprankeling en voldoening?
Tijd om uit je cocon te komen en te landen op je plek!

Persoonlijk programma met praktisch stappenplan

ontpoppen

Wil je meer met je leven?

In plaats van te 'moeten' voldoen aan wat anderen willen, centraal stellen wat jouw diepste verlangen is en daardoor vrij voelen.

Opruimen wat in de weg zit

Onderzoek wat er in de weg zit om uit je kokon te komen. Wat waren de problemen van je ouders, wat heb je onbewust ervan overgenomen? Is er onbewust misschien nog boosheid of verdriet? Je hebt jezelf ooit misschien onbewust ingekapseld nadat je gekwetst was. 
We ruimen oude emoties op die je onbewust hebt meegenomen en die je belemmeren om verder te komen. Dat geeft ruimte om dingen op jouw eigen manier te doen en om je weer verbonden te voelen met anderen.

Energie om door te breken?

Mis je de energie om door te zetten? Is er iets dat je tegenhoudt maar je kunt niet ontdekken wat het is? het kost energie om tegen iets aan te blijven duwen dus ga op zoek naar wat het is. 

Vind je levensdoel

Je levensdoel en missie hebben te maken met jouw diepste verlangen. Als je dat kent hoef je niet meer je best te doen, het kost bijna geen energie want het past gewoon bij jou.

Anderen gaan je volgen

Als je zelf deze stap gezet hebt, gaan anderen je voorbeeld volgen. Je hebt de weg gebaand voor mensen in je omgeving. Bijvoorbeeld je kind en/of je partner zullen nu veel gemakkelijker ook stappen zetten. 
 

Beschikbare modules:

  • Zicht op jezelf aanpak - bewustwording
  • De kracht van zacht powersessies - je diepste verlangen en kracht vinden
  • Kleine stappen versneller - stappen maken
  • Zijn vanuit je ziel - moeitelozer leven
  • Stralend kind systeem - werk aan harmonie voor jezelf en je kind

Er zijn ook boeken en online programma's beschikbaar op ogenopenacademie.nl

Ervaringen

Dit traject heeft me verrassende inzichten gegeven, het ging een andere kant op dan ik dacht. Doordat het meerdere maanden duurde konden de inzichten goed beklijven. Mijn bewustwording is vergroot waardoor ik de juiste keuzes kan maken. Bedankt voor je begeleiding hierin, Ronald! - Angela, personeelsmanager

Na een moeilijke periode van verlies en grote veranderingen wist ik even niet meer hoe ik verder moest. Dank zij de intuïtieve begeleiding door Ronald kon ik loslaten wat me tegenhield waarna ik authentieker en met meer 'zachte kracht' mijn plek ben gaan innemen. De coaching heeft me nieuwe levenszin gegeven en meerdere inspirerende doelen voor de toekomst.   - Annemieke (53)

Ik heb een traject gevolgd bij Ronald… Alle elementen die destijds naar boven kwamen vallen nu samen als een soort puzzel die eindelijk compleet geworden is. Dank dat je aan de basis daarvan hebt gestaan Ronald! - Eveline Zoomers, trainer

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

22.4
688
20
3.236.253.192