Liefdevol voor jezelf en anderen

Ervaar meer rust, liefde en stabiliteit

Deze workshop is een vervolg op 'sprankelen voor jezelf en anderen' en kan ook los gevolgd worden. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit zoekt. 

De basis voor geluk is allereerst de liefde voor jezelf vergroten. Het verdriet en de onrust die je voelt ontstaat vaak door gebrek aan eigenliefde.

Tijdens deze intensieve dag maak je verbinding met je ziel en word je een liefdevoller en gelukkiger mens. Daarmee beïnvloed je ook je gezin. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en liefde en geeft. 

Om dat resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creëer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind. We activeren de transformatiechakra's zodat de transformatie wordt ingezet en maken ook contact met de liefdevolle energie van lemurie en de nieuwe wereld.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. 
Ook bij deze workshop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen (mirmethode.nl) en/of eerst de workshop 'sprankelen' te doen.

moeder kind

Ervaring van een deelnemer

Ik kan meer genieten van hier en nu. Ook wanneer je al veel mogelijke paden hebt bewandeld zal deze workshop je nieuwe inzichten gaan geven! - Sylvia Dolislager

 

Info

We werken intensief en persoonlijk in een kleine groep tot maximaal 8 personen, meestal minder
zaterdag 16 maart 10.00 - 16.30 incl vegetarische maaltijd 125,-

Aanmelden via djoj ->

Info en Aanmelden:

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

9.0
655
18
18.209.104.7