Offer jij je op?

Als je gevoelig bent dan herken je mogelijk de neiging om je op te offeren en te gaan helpen. Of je maakt je extra veel zorgen. Of je (klein)kind nu een 'labeltje' heeft of op andere manier gevoelig is, je wilt ze beschermen tegen de harde wereld. Je zoekt naar harmonie, maar hoe meer je zelf je best doet, hoe lastiger het wordt. Werken en gezinsleven wordt dan al snel 'overleven'.

Neem zelf de eerste stap

Je voelt je verantwoordelijk maar het is niet nodig om voor alles te zorgen en je energie weg te laten lekken. Als je meer jouw eigen plek, jouw eigen rol inneemt in het gezin dan geeft dat al rust. Het geeft ook ruimte voor anderen om het ook te doen. Het begint bij jou! 

Hoe werkt het?

Landen op je eigen plek is meer dan alleen anders denken en bewust handelen. Het is vooral ook oude onbewuste patronen loslaten en aan je familielijn werken, zodat je oude ballast niet opnieuw doorgeeft aan jouw kind. We werken aan lichaam en geest tegelijk. Vervolgens kun je, in overleg, hetzelfde voor je kind doen, en bijvoorbeeld ook de famlielijn van de vader opschonen.

Stralend kind systeem

Het stralend kind systeem helpt jou als ouder om te zorgen dat ieder zijn EIGEN unieke plek inneemt in het gezin. Als ieder zijn eigen 100% energie gaat geven dan heb je samen al gauw 300% tot je beschikking. Verder kan voor alle geestelijke en lichamelijke klachten een deel van de oorzaak worden meegenomen, b.v. ook voor ADHD en autisme. Dat geeft meer rust en ruimte om samen te genieten.

Voor bewuste ouders

Durf je in de spiegel te kijken, aan jezelf te werken en daarmee je kind verder te helpen? Ben je bereid om je een aantal weken in te zetten voor het helen van oorzaken (lichamelijk of geestelijk) voor je kind? Het verschil zal langzaam, soms zelfs heel snel merkbaar zijn.

Gratis gesprek 

Neem contact op voor een gratis persoonlijk 'rust en ruimte' gesprek (telefonisch, in Amsterdam of eenvoudig via de webcam) waarin we jouw situatie onderzoeken en naar oplossingen kijken. Onderzoek het zelf, vul het formulier in en maak kans op een gratis gesprek.

knop uitdaging

Ervaring Willeke

Pepijn is net als ik heel gevoelig. Hij kwam na de eerste sessie die ik bijwoonde verbaasd thuis van school, hij had lichamelijk van alles gemerkt.
Ik merk nu meer rust bij mezelf en Pepijn komt zelfverzekerder over, ik merk dat hij steviger staat. Daar ben ik heel blij mee! 

 

Lichamelijke klachten en labels

Bij gevoelige kinderen zijn er bij lichamelijke klachten vaak ook geestelijke oorzaken. Veel kinderen reageren bijvoorbeeld lichamelijk op spanning in hun omgeving door buikpijn, allergieen of klachten in de motoriek. Ze trekken zich terug door een emotionele gebeurtenis of een overprikkeling. Bij labels als autisme en ADHD is vaak sprake van een andere werking in de hersenen, o.a. in de hersenstam. In beide gevallen is zelfheling gedeeltelijk mogelljk en kunnen klachten aanzienlijk verminderen.
Soms zijn klachten terug te leiden tot een emotie die via de familielijn wordt doorgegeven, soms dringen we onze manier van leven op aan onze kinderen op en voelen ze zich hierin ernstig beperkt. Hoe meer je bewust wordt van welke invloed je zelf hebt, hoe beter je kunt helpen. 

 

Wat geef je door als ouder?

Zie jij jouw gevoeligheid als zwakte en ben je vaak streng voor jezelf? Ben je je bewust wat je daarmee doorgeeft? 
Jouw voorbeeld kan bij je kind b.v. weer leiden tot onzekerheid en pesterijen. Hoe doorbreek je die cyclus?
Iedereen wil zijn diepste verlangen leven. Als ouder wil je het beste voor je kind maar ken je jouw diepste verlangen, en het diepste verlangen van je kind? Wat helpt jou en je kind op je eigen plek te landen en in je eigen kracht te gaan staan?

Bezoek de workshop

Deze vragen komen aan bod in mijn workshop 'ruimte voor jezelf en je kind'  We beginnen ook meteen met de oorzaken aan te pakken.

meer info

 

 

Info en Aanmelden:

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

17.1
806
20
34.204.194.190