Offer jij je op?

Als je gevoelig bent dan herken je wel de neiging om je op te offeren door te helpen. Of je zorgen te maken. Of je (klein)kind  nu wel of niet gevoelig is, je wilt ze beschermen tegen de harde wereld. Hoe meer je zelf je best doet, hoe lastiger het wordt. Werken en gezinsleven wordt dan al snel 'overleven'.

Neem zelf de eerste stap

Het is niet nodig om je energie weg te laten lekken. Als je eerst jouw eigen plek, jouw eigen rol inneemt in het gezin dan geeft dat al rust. Dat geeft ook ruimte voor anderen om het ook zelf te doen. Het begint bij jou! 

Hoe werkt het?

Landen op je eigen plek is meer dan alleen mindfulness of anders gaan denken. Het is vooral oude onbewuste patronen loslaten en aan je familielijn werken, zodat je oude ballast niet opnieuw doorgeeft aan jouw kind. We werken aan lichaam en geest tegelijk. Vervolgens kun je, in overleg, hetzelfde voor je kind doen, en bijvoorbeeld ook de famlielijn van de vader opschonen.

Stralend kind systeem

Het stralend kind systeem helpt jou als ouder om te zorgen dat ieder zijn EIGEN unieke plek inneemt in het gezin. Te beginnen met jezelf. Als ieder zijn eigen 100% energie gaat geven dan heb je samen al gauw 300% tot je beschikking. Verder kan voor alle geestelijke en lichamelijke klachten een deel van de oorzaak worden meegenomen, b.v. ook voor ADHD en autisme. Dat geeft rust en ruimte om samen te genieten.

Voor bewuste ouders

Durf je in de spiegel te kijken, aan jezelf te werken en daarmee je kind verder te helpen? Ga naar de vragenlijst 'uitdaging', vul hem  in en we hebben een informatief en onderzoekend gesprek!

knop uitdaging

Ervaring Willeke

Pepijn is net als ik heel gevoelig. Hij kwam na de eerste sessie die ik bijwoonde verbaasd thuis van school, hij had lichamelijk van alles gemerkt.
Ik merk nu meer rust bij mezelf en Pepijn komt zelfverzekerder over, ik merk dat hij steviger staat. Daar ben ik heel blij mee! 

 

Lichamelijke klachten en labels

Bij gevoelige kinderen zijn er bij lichamelijke klachten vaak ook geestelijke oorzaken. Veel kinderen reageren bijvoorbeeld lichamelijk op spanning in hun omgeving door buikpijn, allergieen of klachten in de motoriek. Ze trekken zich terug door een emotionele gebeurtenis of een overprikkeling. Bij labels als autisme en ADHD is vaak sprake van een andere werking in de hersenen, o.a. in de hersenstam. In beide gevallen is zelfheling gedeeltelijk mogelljk en kunnen klachten aanzienlijk verminderen.
Soms zijn klachten terug te leiden tot een emotie die via de familielijn wordt doorgegeven, soms dringen we onze manier van leven op aan onze kinderen op en voelen ze zich hierin ernstig beperkt. Hoe meer je bewust wordt van welke invloed je zelf hebt, hoe beter je kunt helpen. 

 

Wat geef je door als ouder?

Zie jij jouw gevoeligheid als zwakte en ben je vaak streng voor jezelf? Ben je je bewust wat je daarmee doorgeeft? 
Jouw voorbeeld kan bij je kind b.v. weer leiden tot onzekerheid en pesterijen. Hoe doorbreek je die cyclus?
Iedereen wil zijn diepste verlangen leven. Als ouder wil je het beste voor je kind maar ken je jouw diepste verlangen, en het diepste verlangen van je kind? Wat helpt jou en je kind op je eigen plek te landen en in je eigen kracht te gaan staan?

Gratis gesprek 

Neem contact op voor een gratis persoonlijk 'rust en ruimte' gesprek (telefonisch, in Amsterdam of eenvoudig via de webcam) waarin we jouw situatie onderzoeken en naar oplossingen kijken. Onderzoek het zelf, vul in waar je uitdaging ligt in en maak kans op een gratis gesprek. Elke week is er ruimte voor 1 gesprek dus de kans op een gesprek is groot.

knop uitdaging

 

 

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

22.0
733
15
54.165.57.161