Nieuwe start weekend 2021

Klaar om het nieuwe in jezelf te ontdekken?

De tijden zijn drastisch veranderd. Het oude, zoals je het altijd deed, werkt niet meer. Hard werken om je doel te bereiken, overleven in de rat race. Jezelf opofferen om een goed gevoel te krijgen. Je weet dat er meer in je zit. Maar je vraagt je waarschijnlijk af wat het is en hoe je het aan kunt pakken. 

Maak een nieuwe stap

De wereld is veranderd. Hij zit anderrs in elkaar dan je altijd hebt geleerd. Het is tijd om opnieuw op ontdekkingsreis te gaan en een nieuwe stap te maken. 
 

 

Hoe gaat dit weekend jou helpen?

Je komt in een rustige omgeving innerlijk in een stroomversnelling. Je krijgt zicht op jouw unieke bijdrage en ervaart dat de passie weer gaat stromen en dat het tegelijkertijd rust, ontspanning en een zachte kracht geeft. Je ervaart de liefdevolle energie van Lemurie en de nieuwe wereld. Je ruimt op wat in de weg zit om moeiteloos en ontspannen te leven.

Wat is die nieuwe wereld?

We vertrouwen onze innerlijke stem en volgen ons eigen verlangen naar liefde en rust. Daardoor verandert de wereld. Het goddelijke en liefdevolle is merkbaar in de samenleving en neemt ook meer de leiding. Mannen nemen beslissingen vanuit verantwoordelijkheid in plaats van angst en ego. Geen stress en moeten, maar voluit en van binnenuit leven. Je bent hier niet voor niets en je mag er zijn!

Kom thuis bij jezelf

De komende vijf jaar brengt ons een versnelling van veranderingen in de richting van een nieuwe tijd en een nieuwe wereld. Je hele leven werk je hier al naar toe. Je bent al goed zoals je bent. Je wist het ergens al, maar nu is het tijd om het echt toe te laten. Het is een warm thuiskomen bij jezelf. We gebruiken de rust van de natuur en de groep om ons eigen proces hierin te versnellen.

Dit is een uitnodiging aan je ziel

Ontdek hoe de mogelijkheden van de nieuwe tijd jou verder helpen. We gaan loslaten wat in de weg zit om je liefdevolle zelf te laten zien. Je wordt uitgenodigd om jouw licht te laten schijnen, je roeping te vinden en dat uit te dragen. Ervaar deze bijzondere transformatie tijdens dit weekend.

Ervaring eerder weekend

Ik voel dat het weekend iets in gang heeft gezet. Al zeker 7 keer dingen gedaan die voor mij over een grens(je) gaan. Ik sta als een huis en voel me blij en stevig. En ik begin echt te geloven in mijn eigen kracht! - Trudie

Resultaten

  • Meer ontspanning energie en moeiteloosheid door heling
  • Meer contact met je intuitie en met je hogere zelf.
  • Bewuster zijn. Zicht op je roeping/missie. 
  • Meer sprankeling, liefde en verbondenheid
  • Meer innerlijke rust

We gebruiken veel verschillende technieken uit oude tijden en werken ook in de natuur.
Ik zal voor het eerst ook channeling in gaan zetten.
Reken erop dat je lichaam vermoeid kan worden door de veranderingen.

Unieke begeleiding

Uniek is mijn begeleiding vanuit zachtheid en verbinding. Deelnemers ervaren het als down-to-earth spiritualiteit, in balans, met ruimte om te groeien. Wat ze zeggen:
 

Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen!  - Wanda Nunes de Pina 

Bedankt voor de zachtaardige energie waarmee je begeleidt. Voor mij is dat een enorm vruchtbare bodem om te groeien. Sindsdien komt er van alles los, en dat gebeurt ook op een zachtaardige manier. Echt prachtig!  - Karin Kuhn
 

Ik ben onder de indruk van wat er in zo’n korte tijd ontstond. Ik had nooit kunnen zeggen wat mijn diepere passie zou zijn. Jouw methode daarvan kan ik zeggen het DOET IETS. - Christie van Gestel

 

De eerstvolgende datum is vrijdagavond 9 juli -zo middag 11 juli


Geinteresseerd?

Vraag een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. We bellen of hebben beeldcontact. 
De kosten zijn inclusief maaltijden, koffie, thee, sap en water voor een tweepersoonskamer 300 euro..Eenpersoonskamer 45 euro extra..Kom je met zijn tweeen? Informeer naar de extra samen-korting mogelijk. 

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud, kortingen naar draagkracht in overleg. Neem contact op via het onderstaande formulier

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

17.2
693
20
3.235.191.87