Nieuwe start weekend 2021

Klaar om het nieuwe in jezelf te ontdekken?

De tijden zijn drastisch veranderd. Het oude, zoals je het altijd deed, werkt niet meer. Hard werken om je doel te bereiken, overleven in de rat race. Jezelf opofferen en anderen pleasen om je goed te voelen. Je weet dat er meer in je zit. Maar je vraagt je waarschijnlijk af wat het is en hoe je het aan kunt pakken. 

Maak een nieuwe stap

De wereld is drastisch veranderd. We leven in een andere tijd waarin we makkelijk nieuwe mogelijkheden en gaven kunnen ontwikkelen. Je mag je intuitie weer leren vertrouwen, die weet dat het mogelijk is. Het is tijd om opnieuw op ontdekkingsreis te gaan en een nieuwe stap te maken. Er breekt een bijzondere liefdevolle nieuwe tijd aan waarin we van binnenuit mogen leven. Je hele leven werk je hier eigenlijk al naar toe. Je bent niet voor niets nu op aarde, je mag er zijn!

Jouw tijd is nu gekomen. Jij bent degene waar je op hebt gewacht !

 

Hoe gaat dit weekend jou helpen?

Het is een warm thuiskomen bij jezelf. Je gebruikt de rust van de natuur en de groep om jouw eigen proces te versnellen en een nieuwe start te maken. De rustige locatie bij het klooster helpt daarbij. Je krijgt zicht op jouw unieke bijdrage en ervaart dat de passie weer gaat stromen en dat het tegelijkertijd rust, ontspanning en een zachte kracht geeft. Je ervaart de liefdevolle energie van Lemurie en de nieuwe wereld. Je ruimt op wat in de weg zit om moeiteloos en ontspannen je gave en unieke bijdrage te leven.

Het is een warm thuiskomen bij jezelf

Ontdek hoe de mogelijkheden van de nieuwe tijd jou verder helpen. We gaan loslaten wat in de weg zit om je liefdevolle zelf te laten zien. Je wordt uitgenodigd om jouw licht te laten schijnen, je roeping te vinden en dat uit te dragen. Ervaar deze bijzondere transformatie tijdens dit weekend.

 

Dit is een uitnodiging aan je ziel

Resultaten

  • Meer ontspanning energie en moeiteloosheid door heling
  • Beter contact met je intuitie en met je hogere zelf.
  • Bewuster zijn. Zicht op jouw unieke gave en bijdrage. 
  • Meer sprankeling, liefde en verbondenheid
  • Meer innerlijke rust

We gebruiken veel verschillende technieken uit oude tijden en werken ook in de natuur.
Ik zal voor het eerst ook channeling in gaan zetten.
Reken erop dat je lichaam vermoeid kan worden door de veranderingen.


Extra's

Je ontvangt: persoonlijke affirmaties en een krachtige affirmatietechniek en mijn boek 'Wie ben ik echt?'

 

Ervaringen deelnemers

peter

Een inspirerend weekend dat mijn leven heeft veranderd! Zonder te willen opscheppen ben ik HET bewijs dat jouw transformatie weekend een succes is. Ik ben nog nooit zo veranderd en het gaat steeds verder en verder zowel geestelijk als lichamelijk.  -  Rosario Scafidi

Reactie van een partner: De rust die het programma van Rik Felderhof uitstraalt merk ik nu ook bij jou. Je bent na het weekend dezelfde gebleven, maar je hebt een rust over je, waar ik mij prettiger bij voel.

Zo’n weekend moet je eigenlijk elk half jaar doen om het levend te houden. Dan weet je weer waar je staat en wat je gaat doen.’  Peter Dreuning

Ik voel me nu op een ander level, rustiger en met meer vrijheid  - Marieken van Nieuwpoort

Ik sta als een huis en voel me blij en stevig. En ik begin echt te geloven in mijn eigen kracht! - Trudie

 

De eerstvolgende datum is vrijdagavond 12 november -zo middag 14 november


Geinteresseerd?

Vraag een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. We bellen of hebben beeldcontact. 
De kosten zijn inclusief maaltijden, koffie, thee, sap en water voor een tweepersoonskamer 300 euro..Eenpersoonskamer 45 euro extra.. Neem je iemand mee? Dan krijg je allebei extra korting. 

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud, kortingen naar draagkracht in overleg. Neem contact op via het onderstaande formulier

 

kampvuur

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

23.3
695
20
54.165.57.161