Ruimte voor de nieuwe tijd - dagworkshop

Ervaar meer rust, liefde en moeiteloosheid

Werkt het oude niet meer voor jou?
Heb je het gevoel dat je meer kunt?

Deze tijd van snelle transformatie kan veel onzekerheid geven. Je weet dat je meer kunt en wilt maar je weet niet wat en hoe. Anders kijken naar jezelf en de wereld helpt om krachtiger en meer in verbinding te zijn.
 

Ons beeld over wie we zijn en wat we kunnen houdt ons tegen onze eigen plek volledig in te nemen. Zeker als je gevoelig bent of een oude ziel bent heb je een belangrijke missie in deze tijd. We onderzoeken in deze workshop in een kleine groep wie je echt bent en welke bijzondere mogelijkheden je hebt.


Zonder in oude pijn te gaan ruimen we de lading op van wat in de weg zit om je gave te leven.  Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer etc. Je ruimt jouw belangrijkste blinde vlek op en je maakt contact met je diepste verlangen. Daarnaast leer je anders te kijken naar de wereld en jouw bijdrage: de wereld is er om je wakker te maken. 

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren.

Ervaring van een deelnemer

Ik kan meer genieten van hier en nu. Ook wanneer je al veel mogelijke paden hebt bewandeld zal deze workshop je nieuwe inzichten gaan geven! - Sylvia Dolislager

Info

We werken intensief en persoonlijk in een kleine groep tot maximaal 8 personen.
zaterdag 16 maart 10.00 - 16.30 incl vegetarische maaltijd 125,-

Aanmelden via djoj ->

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

12.4
612
15
3.230.154.129