Ruimte voor de nieuwe tijd - dagworkshop

Ervaar meer rust, liefde en moeiteloosheid

Word je onrustig van wat er gebeurt?
Werkt het oude niet meer voor jou?
Heb je het gevoel dat je meer kunt?

De snelle verandering in de richting van een nieuwe tijd kan veel onrust geven als je gevoelig bent. Tijdens deze dag maken we in een kleine intieme groep ruimte voor een meer moeiteloos leven. Alles is erop gericht om een transformatie te starten naar leven vanuit de liefdevolle en moeiteloze kracht van de nieuwe tijd.

Om dat resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creĆ«er je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast aan je omgeving. We activeren de transformatiechakra's zodat de transformatie wordt ingezet en maken ook contact met de liefdevolle energie van Lemurie.

Reken op een intensieve dag waar je inzichten over je missie krijgt en waar lichaam ook op zal reageren. Pas in de dagen na de workshop zul je de transformatie echt ervaren. Ook bij deze workshop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen (mirmethode.nl).

Ervaring van een deelnemer

Ik kan meer genieten van hier en nu. Ook wanneer je al veel mogelijke paden hebt bewandeld zal deze workshop je nieuwe inzichten gaan geven! - Sylvia Dolislager

Info

We werken intensief en persoonlijk in een kleine groep tot maximaal 8 personen, meestal minder
zaterdag 18 januari10.00 - 16.30 incl vegetarische maaltijd 125,-
verdiepingsdag zaterdag 16 maart 10.00 - 16.30 incl vegetarische maaltijd 125,-

Aanmelden via djoj ->

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

17.9
611
14
3.234.245.125