Nieuwe wereld weekend 2020

Kom thuis in de nieuwe wereld en bij jezelf
Vrijdagavond 31 januari t/m zondagmiddag 2 februari

Ervaar je dat de oude manier niet meer werkt?

Opofferen om mensen te helpen werkt niet meer. En hard werken om je doel te bereiken werkt vaak averechts.Je weet dat er meer in je zit. Kom naar het nieuwe wereld weekend en ontdek wat wel werkt in deze nieuwe tijd.

Maak een nieuwe stap

Krijg zicht op jouw plek, jouw unieke bijdrage. Ervaar de kracht van zacht en ontdek de rust in jezelf. Verbind je via de liefdevolle energie van Lemurie met de nieuwe wereld. Ruim op wat in de weg zit, verhoog je trilling en ontdek hoe je moeiteloos en ontspannen leeft.

Wat is de nieuwe wereld?

We luisteren beter naar onze innerlijke stem en volgen die omdat we dat willen. Daardoor verandert de wereld. Mannen nemen beslissingen vanuit verantwoordelijkheid in plaats van angst en ego. Het goddelijke en liefdevolle vrouwelijke is merkbaar in de samenleving en neemt ook meer de leiding. Geen stress en moeten, maar voluit en van binnenuit leven. Je bent goed zoals je bent, je mag er zijn!

Kom thuis bij jezelf

De komende 13 jaar brengt ons een versnelling van veranderingen in de richting van een nieuwe tijd en een nieuwe wereld. Je hele leven werk je hier al naar toe. Je bent al goed zoals je bent. Je wist het al, maar nu is het tijd om het toe te laten. Als een warm thuiskomen bij jezelf. We gebruiken de rust van de natuur en de groep om ons eigen proces hierin te versnellen.

Dit is een uitnodiging aan je ziel

Ontdek hoe mogelijkheden van de nieuwe tijd jou verder helpen. We gaan loslaten wat in de weg zit om je liefdevolle zelf te laten zien. Je wordt uitgenodigd om jouw licht te laten schijnen, je roeping te vinden en dat uit te dragen. Ervaar deze bijzondere transformatie tijdens dit weekend.

Ervaring eerder weekend

Ik voel dat het weekend iets in gang heeft gezet. Al zeker 7 keer dingen gedaan die voor mij over een grens(je) gaan. Ik sta als een huis en voel me blij en stevig. En ik begin echt te geloven in mijn eigen kracht! - Trudie

Resultaten

  • Meer ontspanning energie en moeiteloosheid door heling
  • Meer contact met je intuitie en met je hogere zelf.
  • Bewuster zijn. Zicht op je roeping/missie. 
  • Meer sprankeling, liefde en verbondenheid
  • Meer innerlijke rust

We gebruiken veel verschillende technieken uit oude tijden en werken ook in de natuur.
Ik zal voor het eerst ook channeling in gaan zetten.
Reken erop dat je lichaam vermoeid kan worden door de veranderingen.

Geinteresseerd?

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of in persoon. In dit gesprek bespreken we waar jouw behoefte ligt en hoe dit weekend hieraan kan bijdragen. 
De kosten zijn inclusief maaltijden, koffie, thee, sap en water voor een tweepersoonskamer 350 euro.Eenpersoonskamer 45 euro extra.

Kom je met zijn tweeen? Dan is een samen-korting mogelijk. 

Tweepersoonskamer €275. Voor een eenpersoonkamer betaal je €45 extra

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Neem contact op via het onderstaande formulier

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

10.4
687
19
34.229.131.116