Ruimte voor sprankelend leven
voor jou en je omgeving

Ben je een gevoelsmens?
Offer je jezelf vaak te veel op?
Ben je vergeten wat je zelf wilt?

Het lijkt soms moeilijk om authentiek en sprankelend te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie je niet bent.

Tijdens deze dagworkshop helen we de familielijn en maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is waarvoor je op aarde bent en wat je sprankelend maakt. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, en ook je omgeving (je kind /kleinkind?) ervaart meer ruimte om te gaan sprankelen.

Resultaten:

- jouw diepste verlangen kennen
- durf om je zachte kracht in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je (klein)kind

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee stop je met het doorgeven van het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

moeder kind

Ervaring Wanda

‘Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen!' - Wanda Nunes de Pina

Ervaring Karin

Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor de zachtaardige energie waarin je de workshop geeft. Voor mij is dat een enorm vruchtbare bodem om te groeien. Sindsdien komt er van alles los, en dat gebeurt ook op een zachtaardige manier. Echt prachtig ????.  Karin Kuhn

Info

We werken intensief en persoonlijk in een kleine groep tot maximaal 8 personen, meestal minder
zaterdag 2 februari 10.00 - 16.30 incl. vegetarische maaltijd 95,-
 

Aanmelden via djoj ->

 

Info en Aanmelden:

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

9.7
656
18
54.161.31.247