Blog

Boodschap van vertrouwen

We zitten overgang naar een nieuw tijdperk met nieuwe mogelijkheden. Als de veranderingen en beperkingen onzekerheid en onrust geven, is deze boodschap voor jou. Want de veranderingen en chaos gaan zeker nog wel even door.
Lees verder →

Je bent hier met een doel

Twee boodschappen die inspiratie kunnen geven in deze tijd van chaos maar hopelijk ook van inkeer. De inleidende video bevat ook een belangrijke nieuwe boodschap.
Lees verder →

De wereldgebeurtenissen als spiegel

De wereld is er om je wakker te maken. Zijn we bewust wat er gebeurt en hoe we meer invloed kunnen uitoefenen dan we denken? Deze blog laat je in de spiegel kijken en nieuwe mogelijkheden zien.
Lees verder →

De magie van december

Was je als kind ook zo blij in december? Het ging vast niet alleen om de cadeaus maar vooral over de magie van samen zijn, hardop mogen dromen, van liefde en vrede op aarde. Wat is daar nog van over? Deze blog gaat over het manifesteren van dromen.
Lees verder →

Hoe de chaos in de wereld je vrij maakt

Veel mensen snappen niet waarom ik zo positief ben over de toekomst. Er is zoveel chaos en het lijkt steeds slechter te worden. Maar schijn bedriegt. Wat is het nut van chaos voor jou en hoe kun je daar het beste mee omgaan?
Lees verder →

De nieuwe tijd begint in jezelf

De komende 13 jaar brengt ons een versnelling van veranderingen in de richting van een nieuwe tijd en een nieuwe wereld. Wat houdt dat in en hoezo kun je daar een belangrijke rol in hebben?
Lees verder →

Waar is je aandacht?

Wees eerlijk, onze gedachten zijn vaak negatief. En ze herhalen zich eindeloos in je hoofd. En we laten ons ook nog eens veel afleiden. Waarom is het vanaf nu extra belangrijk om je aandacht bewust op het positieve te richten en wat helpt daarbij?
Lees verder →

Ben je klaar voor een zachte landing?

Normaal helpt de energie van de zomer ons om dichter bij onszelf te komen. Deze en de komende maanden speelt dat extra sterk, er verandert veel. Hoe kun je het beste daar mee omgaan?
Lees verder →

Nieuwe mogelijkheden ontdekken in jezelf

Vraag je je af wat er gebeurt in je leven? Je bent niet bent wie je denkt dat je bent! Je bent continu in een proces van veranderen. Tips over hoe je nieuwe mogelijkheden ontdekt en ontwikkelt bij jezelf.
Lees verder →

Een nieuwe manier van kijken

Veel mensen worden geleefd door de gebeurtenissen in de wereld en de 'rat-race'. Voelen zicht tekort schieten. Maar er is een andere gezondere manier van kijken. Ontdek je de schat in jezelf: jouw eigen waarheid en jouw kracht. 
Lees verder →

De kracht van zacht

Soms lijkt het nodig om je mannetje te staan. Maar vaker nog is het een onbewust mechanisme, een masker opzetten om onze kwetsbaarheid niet te laten zien. En precies dat weerhoudt ons om iets wezenlijks in ons leven te veranderen. Hoe dan wel?
Lees verder →

Gevoeligheid en autisme als kracht

Tegenwoordig noem ik mezelf naast gevoelig ook wel licht autistisch. Als mensen zeggen: 'dat ga ik doen' en ze doen het vervolgens niet, dan kan ik daar heel slecht tegen. Afspraak is afspraak, ook met jezelf. Hoezo is die gevoeligheid een kracht?
Lees verder →

Angst en durf

Je diepste verlangen te leven vraagt allereerst om durf, zeker als je gevoelig bent. Want er komen angsten naar boven als je het pad van zelfontwikkeling inslaat en voor nieuwe uitdaging komt te staan. Hoe ga je daarmee om?
Lees verder →

Hoe dit jaar jou verder helpt

2019 biedt weer een mooiere en hogere energie. Daardoor kun je jouw intuïtie makkelijker leren gebruiken en makkelijker in een positieve flow komen. Hoe werkt dat?
Lees verder →

Hoe ik meer ging sprankelen deel 1

Hoe kun je de sprankeling en het geluk terugbrengen in je leven? Als tiener werd ik gepest op school en dat was zwaar. Ik bleef met onbegrepen aan de zijlijn staan. Die schaarse geluksmomenten werden nog minder toen ik ouder werd. Hoe herstel je dat?
Lees verder →

Sprankelen 2 - Wat houdt je tegen?

Hoe kun je de sprankeling en magie terugbrengen in je leven? In het eerste deel zag je dat ik vroeger pispaaltje was zonder uitstraling en besprak ik lichaam, ziel en geest en hoe je daar ruimte kunt maken. Wat houdt een verandering tegen?
Lees verder →

sprankelen deel 3 - kracht en grootsheid

Sprankeling is iets dat je als jong kind vanzelf hebt en vaak later weer met moeite terug probeert te krijgen. Ons diepere gevoel is onze grootste kracht, maar we hebben het diep weggestopt.  Hoe krijg je dat terug? Dit is deel drie over sprankelen.
Lees verder →

Sprankelen deel 4 - een nieuwe wereld

Wat gebeurt er als je angsten, oordelen en beperkende overtuigingen loslaat? Als je vertrouwen ontwikkelt? En wat gebeurt er met de samenleving, onze wereld? Vier kenmerken van de nieuwe wereld en hoe die kan ontstaan.
Lees verder →

Mijn gameverslaving begon op mijn dertiende

Vanaf mijn dertiende jaar al was mijn gameverslaving een probleem. Ik merkte zelf pas hoe groot het was toen ik een jaar of achttien was. Ik realiseerde me dat veel dingen niet bereikt had voornamelijk doordat ik achter de computer zat.
Lees verder →
Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

42.7
890
18
54.165.57.161