Blog

Hoe dit jaar jou verder helpt

2019 biedt weer een mooiere en hogere energie. Daardoor kun je jouw intuïtie makkelijker leren gebruiken en makkelijker in een positieve flow komen. Hoe werkt dat?
Lees verder →

Hoe ik meer ging sprankelen deel 1

Hoe kun je de sprankeling en het geluk terugbrengen in je leven? Als tiener werd ik gepest op school en dat was zwaar. Ik bleef met onbegrepen aan de zijlijn staan. Die schaarse geluksmomenten werden nog minder toen ik ouder werd. Hoe herstel je dat?
Lees verder →

Sprankelen 2 - Wat houdt je tegen?

Hoe kun je de sprankeling en magie terugbrengen in je leven? In het eerste deel zag je dat ik vroeger pispaaltje was zonder uitstraling en besprak ik lichaam, ziel en geest en hoe je daar ruimte kunt maken. Wat houdt een verandering tegen?
Lees verder →

sprankelen deel 3 - kracht en grootsheid

Sprankeling is iets dat je als jong kind vanzelf hebt en vaak later weer met moeite terug probeert te krijgen. Ons diepere gevoel is onze grootste kracht, maar we hebben het diep weggestopt.  Hoe krijg je dat terug? Dit is deel drie over sprankelen.
Lees verder →

Sprankelen deel 4 - een nieuwe wereld

Wat gebeurt er als je angsten, oordelen en beperkende overtuigingen loslaat? Als je vertrouwen ontwikkelt? En wat gebeurt er met de samenleving, onze wereld? Vier kenmerken van de nieuwe wereld en hoe die kan ontstaan.
Lees verder →

Mijn gameverslaving begon op mijn dertiende

Vanaf mijn dertiende jaar al was mijn gameverslaving een probleem. Ik merkte zelf pas hoe groot het was toen ik een jaar of achttien was. Ik realiseerde me dat veel dingen niet bereikt had voornamelijk doordat ik achter de computer zat.
Lees verder →

Weblog | Thema's

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

13.8
722
17
54.146.227.92