De nieuwe tijd begint in jezelf

De komende 13 jaar brengt ons een versnelling van veranderingen in de richting van een nieuwe tijd en een nieuwe wereld. Wat houdt dat in en hoezo kun je daar een belangrijke rol in hebben?

nieuwe tijd

Wat verandert er?

Alles verschuift en dat gaat nog versnellen ook. Prioriteiten veranderen omdat de wereld snel verandert. De positieve veranderingen in de wereld zullen de komende 13 jaar versneld  merkbaar worden. Gelukkig is de omkering in de richting van meer verbinding en meer samen al eerder gemaakt dus gaat het al een tijdje de goede kant op. Door de versnelling zal het niet altijd niet eenvoudig zijn en voor sommigen ook zwaar, maar er zijn ook veel nieuwe mogelijkheden.

Waarom zie ik het nog niet?

Het begon in 2012 met een grote verandering in de energie. Energie zie je niet, maar de gevolgen wel. De negatieve ontwikkelingen die je nu nog ziet gaan over het opruimen van oude trauma's, denk bijvoorbeeld aan het slavenverleden, discriminatie van vrouwen, homo's etcetera. Het verkiezen van 'foute' leiders schijnt hier ook mee te maken te hebben. Misschien herken je het opruimen ook bij jezelf: je lichaam is vaak vermoeid omdat je tegen iets ouds oploopt dat opgeruimd moet worden. Wanneer boosheid en frustratie minder worden dan kan daarna pas de trilling verhogen naar liefde en verbondenheid.

Nieuwe generaties

Onze kinderen en jongeren dragen het DNA en de moeiteloosheid van de nieuwe tijd al in zich. De term nieuwetijds kinderen ken je wel. Het lukt hen vaak beter om druk te weerstaan, bij zichzelf te blijven en verbondenheid te voelen: Jij bent mij in een andere gestalte. En ook: Jij mag er zijn, want je bent goed zoals je bent. Maar ze hebben wel onze hulp hard nodig.

Vrouwelijke energie 

Mannen en vrouwen worden krachtiger en werken beter samen. Mannen nemen beslissingen vanuit verantwoordelijkheid in plaats van angst en ego, het goddelijke en liefdevolle vrouwelijke is merkbaar in de samenleving en neemt ook meer de leiding. Geen stress en moeten, maar van binnenuit leven. Je bent goed zoals je bent, je mag er zijn! 

Je hebt invloed

We beinvloeden elkaar meer dan je denkt. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je het goede voorbeeld geeft aan de jonge generaties? Kun je je bijvoorbeeld voorstellen dat een politicus van houding verandert omdat zijn vrouw en dochter liefde en bewustzijn uitstralen?

Belangrijk om te weten

Je wordt hierin ondersteund zodra je zelf de keuze hebt gemaakt om aan jezelf te werken en te ontwikkelen. Als je zelf een eerste stap maakt, komt er een versnelling en wordt de volgende vanzelf zichtbaar. 

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken? Met meer missie, meer liefde en verbondenheid ontstaat meer moeiteloosheid.  Maak een afspraak voor een inspiratiegesprek of kom naar een workshop/weekend, zie de agenda. Ik kan voor je uittesten wat in de weg zit en hoe het opgelost kan worden.

   

Ronald de Waal

Reacties

Pieter de Bondt 2019-09-26 18:00:31 Ronald, je treft me weer met je passie !!! Ik wil je laten weten dat deze blog het positieve van de verandering uitstraalt. en ik vol dat et klopt, dat de verandering gaande is, en dat we onze (klein)kinderen nodig hebben voor die veranderende tijd en dat zij onze steun, onze "goedkeuring" nodig hebben op hun weg ons voor te gaan.... Nu ik dit schrijf, word ik positief, zie ik licht, voel ik dat het goed is en steeds meer "goed" gaat worden.... Dank voor het volgen van jouw missie, het helpt mij de mijne te zoeken en vast te houden, eraan te werken. Vooral doorgaan.... geld voor ons beide en vele anderen denk ik ....
HARTelijke groet, Pieter
Marjan Barendregt 2019-10-03 17:36:51 Dag Ronald,
Dank voor je advies voor wat betreft mijn hart. nogal confronterend wat daar uit kwam en heel duidelijk. Ik dacht ik heb geen hart, nou ja, op slot dan of bevroren.
Ik wacht nog even met een afspraak voor mijn hart of opgeven voor je blog,(ik weet ook niet wat een blog eigenlijk is en of het lezen is of Skypen en veel of lang) ik heb op dit moment teveel aan m'n hoofd, maar ik blijf de MIR doen, en merk wel degelijk dat alles sneller en duidelijker is en gaat, ik heb niet eens tijd om het in mijn MIR-schrift op te schrijven...
groeten van Marjan Barendregt.

Plaats hier je reactie!

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

29.0
995
25
3.236.13.53