Hoe dit jaar jou verder helpt

2019 biedt weer een mooiere en hogere energie. Daardoor kun je jouw intuïtie makkelijker leren gebruiken en makkelijker in een positieve flow komen. Hoe werkt dat?

vlinder

Hoe dit jaar jou verder helpt

We zitten na de volle maan in een bijzondere periode voor gevoelige mensen. We worden uitgedaagd om bij onszelf te blijven, maar daarbij vooral ook krachtig ondersteund om in onze kracht te gaan staan. Eindelijk zou ik zeggen ;-)  Het jaar staat in het teken van een versnelling van de transformatie naar het luisteren naar je innerlijke stem, naar liefde en verbinding. Ik noem het 'landen op je eigen plek'. 

Het leven spiegelt alles terug

Alles wat je in deze tijd bewust of onbewust denkt keert nog sneller bij je terug. Jouw eigen boosheid geeft mensen die boos op je worden, jouw liefde spiegelt liefde naar je terug. Wees dus voorzichtig in je oordelen en houd je energie hoog en positief. Voed jezelf met positieve gedachten. Soms hebben we angst voor onze grootsheid en staan we onszelf in de weg.

Bij problemen naar de oorzaak gaan

Als er problemen komen dan stoppen we vaak met de ingeslagen weg. 'Het moet niet zo zijn', zeggen sommigen dan. En soms is dat ook zo. Maar belangrijk daarbij is om te herkennen wat er gebeurt. Ben je iets aan het wegduwen omdat je onbewust iets niet wil ervaren? Heel vermoeiend omdat je moet blijven duwen. Of beweeg je mee met wat er gebeurt? Minder vermoeiend. Het wegduwen heeft geen zin. De belangrijke vraag is: waar ben ik bang voor? Wat houdt me onbewust tegen om ontspannen en liefdevol te blijven?

Meebewegen is minder vermoeiend

Maar als je meebeweegt met wat er gebeurt dan zijn er geen problemen, alleen maar lessen. Een tijdelijke tegenslag zie je dan als een voorbereiding voor een grotere stap. Je blijft in beweging. Je duwt niet ergens tegen maar mindert alleen wat vaart om te onderzoeken wat er gebeurt en zo goed bij te kunnen sturen. Je raakt niet uitgeput, er is geen reden om volledig te stoppen met wat je doet. Hierdoor kom je eerder op je eigen plek.

Een oude periode afsluiten

De vraag is waar je heen wilt. Je hebt soms het gevoel dat je alles niet meer onder controle hebt. En dat maakt juist dat er veel kan gebeuren en veranderen als je daarin meegaat. Oude ballast die nog niet is losgelaten komt naar boven en mag worden losgelaten. Laat je ego en je 'gelijk hebben' een tijdje aan de kant staan, laat je angsten los, ontdek onwaarheden, ga de begrenzingen van je comfortzone over en sluit zo een oude periode af.

Zoek regelmatig de rust en stilte

Laat de drukte in je hoofd voor wat die is. Bouw voldoende rust en stilte in om te voelen wat er gebeurt. Spreek de intentie uit om het verleden los te laten. Dan gebeuren er bijzondere dingen. Je krijgt ingevingen over wat je zou kunnen gaan doen. Over wat je zou kunnen bijsturen. En soms kom je in een flow, maar je hoeft ook niet alles meteen te doen. Rust is belangrijk in deze periode. Luister naar je lichaam. Zorg voor voldoende aarding, blijf met beide benen op de grond.

Ruimte voor de nieuwe tijd

Misschien helpt het als je weet dat je niet de enige bent. Dat iedereen in meer of mindere mate dit proces van bewustwording doorloopt in deze periode, en ieder in zijn eigen tempo. We helen oude wonden en luisteren steeds beter naar die bijna onhoorbare zachte stem van onze ziel. Het worden wel steeds meer mensen die dat doen. Het is nu de tijd om jouw eigen pad te gaan en je eigen plek in de wereld krachtig en sprankelend in te nemen.

 

Tijdens de workshops 'ruimte voor sprankeling' en ' liefdevol naar jezelf en anderen', binnenkort in djoj Rotterdam, maak je hier ruimte voor en kom je in contact met de kracht van het leven vanuit de ziel.

Is dat te ver voor jou,, neem gerust contact op voor een gratis inspiratiegesprek.

 

Ronald de Waal

Plaats hier je reactie!

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

35.5
973
25
3.236.13.53