Nieuwe mogelijkheden ontdekken in jezelf

Vraag je je af wat er gebeurt in je leven? Je bent niet bent wie je denkt dat je bent! Je bent continu in een proces van veranderen. Tips over hoe je nieuwe mogelijkheden ontdekt en ontwikkelt bij jezelf.

vlinder

Ieder mens kan mogelijkheden ontwikkelen zoals zelfheling, intuitief weten, helder zien. Veel mensen die bij me geweest zijn krijgen de smaak te pakken en gebruiken de technieken om zich verder te blijven ontwikkelen.

Rond pasen heb ik verder gewerkt aan nieuwe mogelijkheden in mezelf. Ik wist al dat ik helder wetend ben, mijn intuitie heb ik eerder al versterkt zodat ik bij klanten nog beter kan voelen waar het probleem zit. Nu ben ik in een proces naar meer helderhorendheid. The sky is the limit wat mij betreft. Hoe kom je in zo'n flow van ontwikkeling terecht? 

Sta open

We zijn het kinderlijke in onszelf vergeten, het open staan voor het wonder van het leven en voor de onwikkeling. Ons ego beschermt ons tegen pijn uit het verleden en houdt ons in onze comfort zone. Wil ons ook behoeden voor teleurstellingen door de verwachtingen naar beneden bij te stellen of volledig af te keuren: Doe normaal, dat is niet mogelijk.
Het is dus allereerst belangrijk om onderzoekend te zijn en open te staan voor nieuwe mogelijkheden. Om los te komen van het idee dat je alles al weet en alles al geprobeerd hebt of dat iets voor jou niet werkt. Waarvan heb je ooit eens gezegd: dat doe ik nooit meer!'? Welk hoofdstuk heb je bewust afgesloten? Bedenk of dat moet bijven gelden. Het verlangen om nieuwe dingen te ontdekken, om geestelijk te willen blijven groeien zit in onze ziel en in onze genen. En daar zitten ook onze mogelijkheden verborgen.

Zie wie je echt bent

Hoe je naar jezelf kijkt bepaalt ook hoe je in het leven staat. Je bent niet wie je denkt dat je bent, je bent veel krachtiger. Maar we zijn als mens meestal bang voor onze kracht en blijven liever in de chaos van onze kokon. Totdat het niet anders meer kan. 
Je bent niet alleen je denken, je hebt ook een ziel en een dieper intuitief weten. Je bent geen lelijke rups of kokon, je bent een gevoelig wezen in ontwikkeling naar een volgende fase. In mijn boek 'wie ben ik echt?' omschrijf ik vijf fasen die je kunt doorlopen van onbewust naar bewust een bijdrage leverend.

Durf te voelen

We drukken gevoelens van angst, boosheid etc. weg omdat ze er niet mogen zijn. Maar dan drukken we ook het gevoel van zelfliefde en van passie weg. Zelfliefde heb je nodig om te kunnen ontwikkelen, het is de basis. Dan is er contact met je lichaam en kan er passie en energie door je lichaam gaan stromen.  Daarmee leer je synchroniciteit (schijnbare toevalligheden die je verder helpen) herkennen en bereik je flow in je leven! 

Leer luisteren

Hoe weet je wat jouw nieuwe mogeljkheden zijn?  Vraag je je af wat er wil gebeuren in je leven? Je voelt op het goede moment vanuit jouw verlangen wat het goede is om te doen. Het is niet mogelijk om alles tevoren te overzien. Wel kun je durven vertrouwen op je intuitie en een eerste stap doen buiten je comfortzone. Daarna wordt de volgende stap weer helder.

 

Wil je het proces bij jezelf versnellen of weten welke emotie of blokkade er nog in de weg zit en hoe je die op kunt ruimen?
Vraag een gratis inspiratiegesprek aan via de vragenlijst of spring in het diepe en volg het VIP transformatieweekend

Ronald de Waal

Reacties

Rob Wulp 2019-05-08 11:03:09 Dank je voor je blog Ronald , Voor mij is alles heel herkenbaar , ik sta open voor veranderingen en leef steeds meer bij de dag en geef mijn kinderlijke onbevangenheid de ruimte .
Het omarmen en toelaten van elk gevoel en emotie dat/die zich aandient voelt zo bevrijdend en geeft rust en vertrouwen .
Intuïtie , we hebben het altijd al in ons gehad , daar ( opnieuw ) naar ( leren ) luisteren en naar leven is volgens mij van het grootste belang om je leven in balans te brengen en te houden .
Open staan voor nieuwe mogelijkheden en kansen en voor synchroniciteit en toevalligheden , ja graag !

Fijne dag

Plaats hier je reactie!

Aanbod & Diensten
• Home • Agenda • Aanbod
Landen op je plek

Van Abbestraat 44
1064 WV Amsterdam

reactie AT landenopjeplek DOT nl 0624988385

31.3
993
25
3.236.13.53